
Itaalia köök
Suur osa itaalia toidust pärineb talupojakultuurist. Seda iseloomustavad värsked toiduained ja lihtsad valmistamistehnikad. Liha, kala ja juurviljad maitsestatakse ürtide ja oliiviõliga ning tihti grillitakse või küpsetatakse. Itaalia köök, mida iseloomustab palju juurvilja ja süsivesikuid ning vähe loomseid rasvu, on tervislik ja erakordselt maitsev.
Tark teejuht Itaalia köögis – üle 200 huvitava retsepti Itaalia eri piirkondadest alates Lombardiast ja lõpetades Sitsiiliaga.
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
EAN:
9789985313183
Autor:
Carla Capalbo
Laoseis:
1
Tarneaeg:
3-5 päeva
3,50 €
5,00 €