![H. L. Cracknell, G. Nobis "Toidud, joogid ja serveerimine. Käsiraamat restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ... ja nõudlikule kliendile"](https://www.raamaturead.ee/media/read-raamatupood/080324r5veike/IMG_9062.jpg?_t=1710100999)
Toidud, joogid ja serveerimine. Käsiraamat restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ... ja nõudlikule kliendile
Rahvusvaheliselt tuntud toitlustusspetsialistide kirjutatud käsiraamat on asendamatu abivahend restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ning huvitav teabeallikas nõudlikule kliendile. Raamat käsitleb toitude ja jookide kokkusobivust, lauakatmist ja roogade serveerimist ning rahvaste toitumistavasid. Lisaks sisaldab raamat restorani-ja joogiterminite seletavat sõnastikku ning terminite võrdlevat sõnastikku kuues keeles, ülevaadet kuulsate inimeste järgi nime saanud toitudest ning palju asjakohaseid jooniseid, tabeleid ja skeeme.
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
EAN:
9789985718247
Autor:
H. L. Cracknell, G. Nobis
Tarneaeg:
3-5 päeva