Angelica Udeküll, Mai Maser, Margus Tamm
Tervislik ja kaunilt serveeritud toit on rõõmu allikas igas eas, aga hea tervis ja rõõmus meel püsivad kauem, kui ealistele iseärasustele tähelepanu pöörata. Aastate kogunedes hakkab varasem tegutsemislust ja energia vähenema. See ei ole haigus, vaid hoiatus, et nüüd tuleb enda heaks rohkem teha, endast rohkem hoolida. Üheks viisiks seda teha on tervislikult ja mitmekülgselt toituda või söömisharjumusi muuta. Praktilisest ja südamlikust raamatust leiate:
rohkem kui 60 lihtsat, põnevat ja vaheldusrikast retsepti
tunnustatud toitumisasjatundja dr Mai Maseri põhjaliku ülevaate vanemaealiste toitumise iseärasustest
nõuandeid mitmekülgseks ja tervislikuks toitumiseks
toodud roogade valgu-, rasva- ja süsivesikusisalduse ning kalorsuse
"Hõbedaste aastate kokaraamat" on mõeldud tegusatele vanemaealistele, kes endast hoolivad ning oma ihu ja vaimu reipana hoida tahavad. Aga ka lastele ja lapselastele, kes nõu ja abiga oma vanematele toeks saavad olla.