Linda Petti
Tomat ja tema sugulased
Autor:
Linda Petti
Selles raamatus on juttu kolmest vennast: tomatist, paprikast ja pommust. Esimesed kaks on külalised teiselt poolkeralt, üks juba ammu meie kaasmaalaseks saanud, teine rohkem sissesõitnu, ent temagi püüab siin visalt naturaliseeruda. Kolmandat, ida poolt tulnut, nimepidi lugeja veel ei tunne – nime ta eestistas, kuid päris võõras ta lugejale ka ei ole. Leidku lugeja lugedes äratundmisrõõmu ning avastagu uusi võimalusi ja nippe neid kolme sagedamini oma kööki meelitada!
3,00 €
Roosõielised Linda Petti köögis
Autor:
Linda Petti
Roosõieliste sugukonda kuulub hulk Eestis kasvavaid viljapuid ja marjataimi. Lugeja saab neist lühiülevaate ja kulinaari soovitused, kuidas vilju värskena serveerida, neist toite valmistada ja talveks tagavarasid soetada. Tutvustatakse ka soojematelt maadelt pärinevaid vilju.
4,00 €
Hiina köök
Autor:
Linda Petti
Hiina luuletajaja gurmaan Ling Piao Wu (1686–1765) on öelnud: „Lääne barbarid leiutasid küll kahvli, kuid hiinlased oskavad keeta.”
Pole olemas halba toiduainet, on vaid halvad kokad. Hiina kööki peetaksegi üheks parimaks maailmas. Meiega võrreldes pühendatakse seal toidu õnnestumisele hoopis enam tähelepanu ja hoolt. Linda Petti raamatust „Hiina köök” leiate hulgaliselt retsepte, mida kodus järele proovida. Illustreeritud värvifotodega.
3,00 €