Tooted
100 trendirooga
Autor:
Maire Suitsu, Lia Virkus
Kas meie eelmise raamatu piduroad olid teie meelest liigagi harjumuspärased ja palju kordi proovitud? Kui nii, siis nende kaante vahelt leiate kindlasti üht-teist uudset ja moekat. Läänemaailma söögitrendid on viimasel ajal liikunud lihtsuse suunas, ammutades ideid Mehhiko, Vahemeremaade, Lähis-Ida ja Kagu-Aasia söögikultuuridest. Teiegi võite õppida valmistama fondüüsid, vardaroogi, Jaapani sushit ning kõikvõimalikke rulle ja räppe. Lisaks Vahemeremaade lihtsaid, kuid ääretult maitsvaid suupisteid. Pidulaua katmiseks moekate roogadega kulub vähe aega ja vaeva; nii mõnigi roog võib aga sündida seltskonna ühisel jõul ja nõul, mis aitab toreda meeleolu loomisele veelgi kaasa.
4,00 €
Maccheroni! Sööjad ootavad pastat
Autor:
Kaie Mei
Maccheroni! Macaroni! Spaghetti! Itaalia kirg ja tunnetus selle parimal moel ja läbi katsetatud ülima süstemaatilise põhjalikkusega. Autoriks on kauaaegne toiduõpetaja Kaie Mei, kelle retsepte võib alati raudkindlalt usaldada – need õnnestuvad iga kell! Pastamaailm avaneb me ees kogu võlus. Esimestel lehekülgedel saab laiendada oma teadmisi, edasi järgneb kümneid pastaretsepte, mis on jaotatud aastaaegade kaupa. Eraldi osa on klassikalistel pastaroogadel. Sophia Lorenile see raamat meeldiks.
8,00 €
Muffinid
Autor:
Maire Suitsu, Lia Virkus
Ühelgi teisel küpsetisel pole olemas nii palju teisendeid ja variante kui muffinil. Ei kümned ega sajad, vaid lausa tuhanded erinevad vormikoogikesed, mis võivad olla nii soolased kui magusad, nii täidisega kui ilma, päris lihtsad või keeruka pinnakaunistusega.
Sellest raamatust leiate kõik, mida on vaja teada muffinite õnnestumiseks, lisaks kümneid põnevaid fotodega illustreeritud retsepte.
5,00 €
Riis maailma köögis
Autor:
Kristel Vokk, Kadri Tran
Riis on toiduaine, mida on söödud juba üle 6000 aasta, ning maailmas on üle 8000 riisisordi valgest pruuni, punase ja mustani. Riisisordid ei erine mitte ainult värvi, vaid ka toitainete sisalduse, ettevalmistuse ja valmistusviiside poolest. Raamatus on nii riisisortide keetmise õpetusi kui ka eri riisitoodete selgitusi, mis aitavad kirjus kaubavalikus paremini orienteeruda ning annavad värskeid ja huvitavaid ideid nende igapäevaseks kasutamiseks. Kaante vahelt leiad 50 põnevat retsepti – nii lihtsamaid kui ka pisut keerulisemaid roogi.
8,00 €
Tujutõstvad toidud, mida armastame ja mille retsepte jagada põlvest põlve
Autor:
Kristina Efert
Juba lapsepõlvest mäletame, et lauale tõstetud toit võib tekitada nii rõõmu kui ka kurbust. Head tuju tekitavad need toidud, mis meile maitsevad ja mida me armastame, ning isu nende järele ei kao kuhugi ka aastakümnete möödudes – me teeme neid ikka ja jälle ja pakume neid ka oma lastele, andes nii retsepte edasi põlvest põlve. Valiku aluseks on enda kogemused pere- või tuttavate ringis pakutud toitudest, aga ka reisidel saadud kulinaarsetest elamustest. Osa siinsetest retseptidest on naeruväärselt lihtsad ja nõuavad vähe aega, samas võivad teised olla hirmutavalt pika ettevalmistusajaga. Aga uskuge – see kõik on suurepärase tulemuse nimel.
7,00 €
Väike pitsaraamat
Autor:
Epp Mihkels
Pitsa on üks maailma ehk kõige levinumaid toite. Seda peetakse küll kiirtoiduks, kuid samas ei ole see kiirelt valmiv toit. Selle väikse kokaraamatu kaante vahele on kogutud viiskümmend erinevat ideed koduseks pitsavalmistamiseks, alates kuulsaimast pitsa Margheritast kuni erinevate pitsastiilis suupisteteni, juhiseid erinevate tainaste ning katete valimiseks. Lase raamatu abil fantaasial lennata ning tee ühisest küpsetamisest koos laste või sõpradega rõõmus sündmus. Ise valmistatud pitsa on tore vaheldus meie toidulaual.
4,50 €