Tooted
            
				 Kodused toidud prantsuse moodi 5. osa. Koogid ja magustoidud
            
			 
										
				 
			   
			 
			  
						 
			 
         
         
		  
		  
				Autor:
				
											Anne Labrosse									
				
	
						 
			 
		  		  		  
		  
			  Iga toiduelamus, olgu see uhke pidusöök külalistega või argine perelõuna, võiks lõppeda hõrgu magusa suutäiega. Siit leiad kõike, alustades tarte tatin'ist ja lõpetades Napoleoni koogiga. Nende vahele mahuvad muidugi ka eestlastele tuntud ja armsaks saanud õunataskud ja saiavorm. Intrigeerivalt kõlavad toidunimedena katusekiviküpsised ja omletisuflee. Kondiitrimaailma klassika ei saa läbi peamiste tainasortide, keedukreemi ja sorbee saladusteta. Ka magusate roogade puhul on olulisel kohal hea ja soovitavalt kohalik tooraine.		  
	
		  			 
			 
			  
						  
					 4,00 €